Een huis kopen in Jan Thiel op Curaçao

Een huis kopen op Curaçao, daar komt veel bij kijken. In dit artikel lees je meer over het populaire gebied Jan Thiel, wat je hier kunt doen en waar je op moet letten als je een huis koopt op Curaçao. 

Alles over Jan Thiel

Wat is Jan Thiel precies en wat kun je er allemaal doen? Jan Thiel is een populair woongebied op Curaçao. Het gebied heeft veel voorzieningen zoals hotels en restaurants en er zijn veel recreatiemogelijkheden. Jan Thiel ligt aan het Spaanse water en de Caribische zee, een prachtig gebied voor watersportliefhebbers. 

Er zijn verschillende activiteiten die je in dit gebied kunt doen. Zo kun je wijntours en wijnproeverijen doen, je kunt auto’s huren om het gebied en de rest van het eiland te verkennen, je kunt een lekker dagje in de spa vertoeven of je kunt extremere activiteiten ondernemen. Naast deze activiteiten kun je naar de Jan Thiel baai waar je heerlijk een dagje op het strand kunt spenderen en verschillende watersporten kunt beoefenen. 

Een huis kopen op het eiland

Misschien is het wel jouw droom om een huis te kopen op dit prachtige, zonnige eiland, of misschien woon je er al jaren maar ben je op zoek naar iets anders. Curaçao biedt voldoende mogelijkheden voor mensen die een appartement of huis willen kopen op dit mooie eiland. 

Er zijn verschillende makelaars op het eiland die voor iedereen wel een geschikt huis aanbieden. Zo zijn er kleinere appartementen voor een mooie prijs net buiten de stad, maar er zijn ook grote villa’s met zwembaden , meerdere badkamers en met uitzicht op zee. Ben je op zoek naar een woning op Curaçao? Zoek dan eens een lokale makelaar op of neem contact op met een makelaar via een website. Op deze manier kun je samen kijken naar jouw droomhuis op Curaçao, permanent of als vakantiewoning. 

Twijfel je of je een huis wilt kopen of dat je liever eerst iets huurt? Dat kan ook! Veel makelaars bieden ook huurwoningen aan in allerlei prijscategorieën, zo is er voor iedereen wel een huis dat past.

Dus wil je een huis kopen in Curacao Jan Thiel? Dan weet je nu wat het gebied Jan Thiel is, wat je er allemaal aan kunt doen en waar je aan moet denken bij het kopen van een huis in een ander land.