De mooiste vakantieparken in Noord-Holland

vakantie

Noord-Holland heeft echt heel veel te bieden voor vakantiegangers. Er zijn hier heel veel badplaatsen te vinden, zoals van Zandvoort en Wijk aan Zee tot Bergen, Callantsoog en Julianadorp. Op veel stranden is het gezelligheid ten top en u vindt hier onder andere heel gezellige paviljoens. En wist u wel dat de kust van Noord- Holland gezegend is met de meeste zonuren van heel Nederland. Hier zijn overigens ook mooie natuurgebieden en uitgestrekte duinen te vinden en veel wandel- en fietspaden om van te kunnen genieten. Daarnaast biedt Noord-Holland natuurlijk nog meer dan alleen de zee en het daarbij horende vermaak. In Noord-Holland is ook de hoofdstad Amsterdam te vinden en pittoreske dorpen en steden als Enkhuizen, Volendam en Hoorn. Dit artikel biedt hulp bij het zoeken naar een vakantiehuis in Noord-Holland.

Op zoek naar een vakantiehuis in Noord-Holland

Wanneer men op zoek is naar een vakantiehuis in Noord-Holland om hier een weekend of vakantie door te brengen, dan zijn er diverse manieren om hierin te slagen. Men kan naar een reisbureau gaan voor informatie en een boeking, maar ook internet biedt volop mogelijkheden. Hier kan men alle gewenste informatie vinden en meestal ook direct online een boeking verrichten. De site Noord-Holland aan zee biedt bijvoorbeeld vakantiehuizen aan langs de kustlijn van Petten tot Den Helder. Dit gebied is zeer in trek omdat er in de zomer en ook in de winter van alles is te beleven. Daarom is hier de vraag naar vakantiehuizen voor een vakantie, een midweek of een lang weekend ook zo groot. Deze site laat een behoorlijk compleet overzicht zien van de mogelijkheden in Noord-Holland. Neem eens een kijkje en verbaas u over de mogelijkheden.

Mogelijkheden om een vakantiehuis te huren

 

  • Populaire vakantieparken in Noord-Holland zijn Center Parcs Park Zandvoort en EuroParcs Buitenhuizen
  • Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij De Seinpost. Dit is een kleinschalig opgezet familiepark in Callantsoog en het is gelegen in een duinpan direct achter de kustlijn. De bungalows die worden aangeboden zijn bedoeld voor 4 personen en huisdieren zijn tevens toegestaan.
  • Ook zijn er voldoende mogelijkheden in Groote Keeten en wel bij Strandleven Een, een zeer luxe vakantiepark met appartementen gelegen op ongeveer 300 meter van de zee. Deze appartementen zijn geschikt voor 5 tot 6 personen en zijn zeer ruim opgezet. Het zal u hier aan niets ontbreken. Huisdieren zijn hier niet toegestaan en in de appartementen mag ook niet worden gerookt.
  • Ook bevindt zich in Groote Keeten nog een appartementencomplex met de naam Duinerei Twee. Ook hier vindt u appartementen die geschikt zijn voor 5 tot 6 personen. Deze appartementen liggen net achter de duinenrij en aan het begin van de strandopgang. Hier vindt u echt rust en ruimte om u heen. Deze appartementen zijn ook rookvrij en huisdieren zijn ook niet toegestaan.
  • Zoekt u een villa op loopafstand van het strand, dan is Villa Buitenplaats wellicht iets voor u. Dit is een rietgedekte villa die geschikt is voor 5 tot 6 personen. De villa is rookvrij maar huisdieren zijn hier wel toegestaan. Deze villa grenst aan de natuurgebieden het Kooibos en Abbestee. Deze villa is zeer groot opgezet en telt wel 300 vierkante meter en heeft alles wat u zich maar kunt wensen.